K optimalizaci našich webových stránek používáme cookeis. Více o cookies.

 

Články

Proč právě netkaná textilie

Velkou výhodou sáčků z netkané textilie je jejich pevnost. Oproti sáčkům papírovým u nich nehrozí žádné protržení nebo jiná nehoda. Můžete nasát ostré předměty, drobné kamínky nebo sklo a nemusíte se bát, že by došlo k natržení sáčku.

 

Odolné jsou i spoje textilních sáčků. U papírového sáčku jsou spoje lepené, a pokud není lepení kvalitní, často se může sáček protrhnout. Textilní sáček je ve spoji tavený a m daleko vyšší pevnost.

 

Další velkou výhodou textilního sáčku je nasání vody. Drobné množství tekutiny může papírový sáček značně navlhčit a dojde tak k poškození sáčku ve vysavači. Pětivrstvá netkaná textilie zvládne i nasání drobného množství vidy. Textilní sáčky nejsou určeny pro vysávání vody, ale pokud si nevšimnete a vysajete pár kapek tekutiny, můžete si být jisti, že textilní sáček je naprosto v pořádku.

 

Sáček z netkané textilie se velmi dobře dokáže přizpůsobit svému prostoru. Díky pružnosti netkané textilie dokáže sáček pojmout až o 15 % více nečistot než sáček papírový.

 

Další velmi důležitou výhodou textilního sáčku jsou jeho filtrační schopnosti. Moderní textilní sáčku jsou složené z několika vrstev (naše sáčky se skládají z pěti vrstev), které zajišťují funkce jak ochranné tak filtrační.

 

Moderní sáčky z netkané textilie nezatěžují tolik motor vysavače a tím výrazně prodlužují životnost vašeho domácího pomocníka. Svou cenou se navíc příliš neliší od sáčků papírových. Není tedy co řešit. Stačí si jen vybrat v naší široké nabídce sáčků z netkané textilie.

Na co vůni do vysavače?

Příjemně voňavý domov po každém vysávání, no kdo by to nechtěl!

více...