K optimalizaci našich webových stránek používáme cookeis. Více o cookies.

 

Články

Roušky ze sáčků do vysavače?

Sáčky dosud pomáhaly s čistotou domácnosti. Nyní jim čím dál více lidí v čase epidemie svěřuje své zdraví a zdraví svých nejdražších. 

 

Textilní sáček sice nemá tak dokonalou filtraci, jako medicínská rouška, ale se začátkem epidemie také skončila doba, kdy bylo možné kvalitní medicinskou roušku za běžnou cenu sehnat a situace se nejspíš jen tak nezmění. Profesionální roušky jsou dostupné pro zdravotnický personál a podobné profese v první linii. Na běžného člověka tak zbývají jen tak trochu improvizovaná řešení.

 

Z dostupných materiálů si nyní opravdu nejlépe stojí netkaná textilie, která se používá v sáčcích. O tom, jak si ze sáčku do vysavače vyrobit během chvilky a bez šití roušky jsme zveřejnili i video a na našem facebooku okamžitě dosahovalo rekordních čísel sledovanosti a více, než 2100 sdílení - sami se podívejte: https://www.facebook.com/sackydovysavace/posts/2802135196531969

 

Ve chvíle, kdy o této náhradě televize odvysílaly reportáže jsme museli nasadit všechny síly, abychom zvládli vyřídit všechny objednávky - nyní už se situace uklidnila - roušky jsou nicméně potřeba pořád. Neváhejte tedy a také si roušku vyrobte z Vašich sáčků do vysavače a bez šití. Vše potřebné k výrobě najdete doma.

Kdo s námi souhlasí? Například server idnes.cz:

https://tv.idnes.cz/domaci/rouska-sacek-vysavac-vyroba.V200316_172802_idnestv_ande

Pokud Vám sáčky došly, nevěště hlavu a objednávejte - pošty doručují a my stále expedudjeme.

Na co vůni do vysavače?

Příjemně voňavý domov po každém vysávání, no kdo by to nechtěl!

více...