K optimalizaci našich webových stránek používáme cookeis. Více o cookies.

 

Články

Nejznámější sáček sBag

SBAG je typickým sáčkem pro vysavače značky Electrolux, Philips a AEG. Pravděpodobně se jedná o nejprodávanější sáček do vysavače.

V nabídce na trhu naleznete celou škálu druhů sáčků typu sBag – od originálu po náhradu, papírové, textilní, pro alergiky, nebo pro vaše domácí mazlíčky.

Naše sáčky typu sBag jsou kvalitní alternativou originálních sáčků. Výrobcem těchto sáčků je česká firma VACS FACTORY s.r.o.

Sáčky sBag jsou vyrobeny z netkané pětivrstvé textilie, která se vyznačuje špičkovou filtrací. V porovnání s papírovými sáčky sBag mají naše textilní sáčky o 50 % delší životnost. Spoje sáčku od firmy VACS jsou ultrazvukově tavené a vyznačují se vysokou pevností, nemusíte se tedy obávat, že by došlo k protržení sáčku, jak tomu může být u sáčků papírových.

Materiál úchytu pro upevnění sáčku ve vysavači je plastový a je opatřen hygienickým uzávěrem, který se postará o to, aby se jemný prach nedostal při výměně sáčku do ovzduší, ale zůstal v sáčku. Dále je úchyt u sáčku sBag opatřen těsnící gumičkou, která přilne k trubce vysavače a postará se o to, aby se žádný prach nedostal do prostoru vysavače.

Podívejte se na naši nabídku a vyberte si podle svého modelu vysavače. Pokud si nejste jisti nebo nemůžete najít svůj vysavač, ozvěte se nám. Rádi vám s výběrem pomůžeme.

Na co vůni do vysavače?

Příjemně voňavý domov po každém vysávání, no kdo by to nechtěl!

více...